Mergi spre compartimentul: Copiilor
08 aprilie 2019, 14:20 Copiilor views 14474
Va fi deschis un Centru pentru copiii cu autism
08 aprilie 2019, 14:20 Copiilor views 14474

Va fi deschis un Centru pentru copiii cu autism

Despre aceasta a anunțat primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, în cadrul ședinței serviciilor primăriei de astăzi.

Potrivit edilului capitalei, clădirea în care urmează să fie deschis acest centru special a fost deja găsită și se află pe strada Serghei Lazo din capitală.

"Este regretabil că în Chișinău, pînă în acest moment, nu avem un centrul pentru acești copii minunați", a spus Ruslan Codreanu.

Acesta a cerut reprezentanților din primărie să facă toate cererile necesare, ca acest centru să fie deschis în cel mai scurt timp.

Cuvinte cheie:

centru , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
1608 locuitori

Miciurin este un sat şi comună din raionul Drochia. Miciurin este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Drochia și la 178 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1608 oameni. Satul Miciurin a fost întemeiat în anul 1921.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.