Mergi spre compartimentul: Copiilor
13 septembrie 2019, 15:00 Copiilor views 4736
Ministerul Educaţiei contrazice CC privind nevaccinarea copiilor (Doc)
13 septembrie 2019, 15:00 Copiilor views 4736

Ministerul Educaţiei contrazice CC privind nevaccinarea copiilor (Doc)

După ce zilele trecute, Curtea Constituţională a decis ca copiii nevaccinați împotriva rujeolei să fie interzişi într-un oarecare fel în școli și grădinițe, astăzi avocatul Fadei Nagacevschi scoate la iveală noi lucruri .

Astfel, într-un ordin al Ministerul Educației Culturii și Cercetării, scrie alb pe negru că "se acceptă admiterea copiilor nevaccinați contra rujeolei în instituțiile de învățămînt general".

Postarea a strîns imediat zeci de comentarii din partea părinţilor, care spun că este o nedreptate ca copiii lor nevaccinaţisă fie privaţi de dreptul de a învăţa aşi să fie izolaţi de societate.

Amintim că marţi, 30 octombrie, Înalta Curte a decis ca neadmiterea copiilor nevaccinați în școli și grădinițe este constituțională.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Ministerul Educaţiei , vaccin , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1787
Populația:
951 locuitori

Pohorniceni este un sat şi comună din raionul Orhei. Pohorniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Orhei și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 951 de oameni. Satul Pohorniceni a fost menționat documentar în anul 1787.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.