Mergi spre compartimentul: Copiilor
05 august 2021, 14:30 Copiilor views 2768
Grădina Zoologică din Chișinău a lansat o inițiativă interesantă pentru copiii curioși
Foto: locals.md
05 august 2021, 14:30 Copiilor views 2768

Grădina Zoologică din Chișinău a lansat o inițiativă interesantă pentru copiii curioși

Grădina Zoologică a lansat o inițiativă frumoasă, pentru toți copiii curioși. Este vorba de predarea unor lecții într-un mod dinamic și interactiv, cu și despre animale.

Despre acest lucru a scris pe pagina sa de socializare primarul general al capitalei, Ion Ceban, menționînd că primele ore deja au avut loc, iar copiii au rămas fascinați.

În cadrul acestora, micuții învață despre fauna sălbatică, viețuitoarele Grădinii Zoologice, hrănirea animalelor și alte activități ce dezvoltă cunoștințele copiilor în domeniu, într-un mod distractiv.

Lecțiile se desfășoară în grupuri pînă la 10 copii. Programările se pot face la tel: 068944244

”Haideți sa petrecem timpul liber frumos și util! La Grădina Zoologică au avut loc mai multe schimbări și modernizări în ultimul an”, a subliniat Ion Ceban.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

gradina zoologica , Chisinau , copii , lecție

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1524
Populația:
5039 locuitori

Ruseştii Noi este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ruseştii Noi și Ruseştii Vechi. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ialoveni și la 27 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 5039 de oameni. Satul Ruseştii Noi a fost menționat documentar în anul 1524.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.