Mergi spre compartimentul: Copiilor
05 iulie 2013, 11:15 Muzică views 15537
05 iulie 2013, 11:15 Muzică views 15537

Angelika Vee lansează o nouă piesă


 Foto: ziuaconstanta.ro

Angelika Vee, revine cu o nouă piesa, însoțită de un videoclip, reușind să atingă latura sensibilă a celor care încă mai cred în iubire. "Language of love" este o piesă de dragoste, perfectă pentru toti îndrăgostiții.

Nu este lansată în calitate de single oficial ci este o piesă dedicată tuturor fanilor care o susțin pe facebook, youtube și twitter. Această piesă vine după cîteva luni de la lansarea singleului "Cash Out" în colaborare cu DJ-ul francez Kylian Mash, piesa ce-a înregistrat un succes important pe piața francofonă, aflîndu-se pe locuri importante în topurile din Franța și Canada.

Site-ul www.moldovenii.md aduce sincere felicitări interpretei Angelika Vee și îi dorește mult succes!

Cuvinte cheie:

premiera , muzica , interpret

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
719 locuitori

Ulmu este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ulmu, Lîsaia Gora și Ulmul Mic. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Rîbnița și la 111 km de Chișinău. Populaţia satului Ulmu alcătuia 719 oameni în anul 2012. Satul Ulmu a fost întemeiat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.