Mergi spre compartimentul: Diaspora moldovenească
22 aprilie 2019, 17:35 Diaspora moldovenească views 11888
Controale la ieșire din spațiul Schengen
22 aprilie 2019, 17:35 Diaspora moldovenească views 11888

Controale la ieșire din spațiul Schengen

Important pentru moldovenii cu dublă cetățenie care se află, tranzitează sau doresc să călătorească pe teritoriul Regatului Norvegiei.

Norvegia a prelungit pînă la data de 11 noiembrie 2019 regimul de control la trecerea frontierei de stat pe rutele de transport maritim dinspre Regatul Danemarcei, Republica Federală Germania și Regatul Suediei. Pașaportul valabil este singurul document de identitate permis la controlul trecerii frontierei norvegiene pentru intrările pe rutele maritime (ferryboat).

Totodată, autoritățile norvegiene prelungesc, pînă la aceeași dată, controlul individual al persoanelor care călătoresc din spațiul Schengen în Regatul Norvegiei prin punctele de frontieră de pe rutele terestre (rutiere și feroviare) și aeriene.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Norvegiei.

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

spațiul Schengen , control

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
877 locuitori

Dolinnoe este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dolinnoe, Valea Satului și Valea Coloniţei. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Criuleni și la 10 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 877 de oameni. Satul Dolinnoe a fost înființat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.