24 aprilie 2014, 09:59 Realitatea moldovenească views 7661
Viza de intrare în România va putea fi solicitată on-line
Foto: trm.md
24 aprilie 2014, 09:59 Realitatea moldovenească views 7661

Viza de intrare în România va putea fi solicitată on-line

Viza de intrare în România va putea fi solicitată on-line. Din 17 aprilie curent Ministerul Afacerilor Externe al statului vecin a pus la dispoziţia publicului portalul extern e-viza.

E-viza este un instrument modern prin care se pot obţine informaţii cu privire la politica naţională de vize, se pot afla informaţii specifice/personalizate raportat la propria situaţie şi prin care se oferă posibilitatea de a formula solicitări de vize on-line.

Facilităţile oferite de acest instrument au scopul de a diminua timpul de realizare a dosarului de aplicare, cel de procesare a vizelor şi oferă posibilitatea programării electronice a vizitei la ghişeu, pentru depunerea documentelor în original.

Portalul extern este disponibil la adresa http://evisa.mae.ro.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

viza , Romania , Moldova , servicii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1746
Populația:
1504 locuitori

Stolniceni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Stolniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat pe rîul Ciuhur, la o distanţă de 18 km de orașul Edineț și la 12 km de stația de cale ferată Brătușeni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1504 oameni. Prima atestare documentară a satului datează din anul 1746.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.