26 iunie 2014, 14:13 Realitatea moldovenească views 9650
De la 1 august moldovenii vor putea călători fără vize în Israel
Foto: mfa.gov.md
26 iunie 2014, 14:13 Realitatea moldovenească views 9650

De la 1 august moldovenii vor putea călători fără vize în Israel

"Statul Israel va depune toate eforturile pentru liberalizarea regimului de vize către data de 1 august 2014" - declarația îi aparține ministrului Afacerilor Externe al Statului Israel, Avigdor Liberman, făcută în cadrul întrevederii cu Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman aflată într-o vizită oficailă în Israel.

De asemenea, conform comunicatului de presă al MAEIE în timpul întrevederii a fost anunţată decizia de abolire a regimului de vize pentru cetăţenii Republicii Moldova în viitorul apropiat.

Potrivit ministrului Natalia Gherman, autoritățile de la Chişinău apreciază decizia reciprocă a Statului Israel de a aboli cît mai curînd regimul de vize pentru cetățenii Republicii Moldova, ceea ce va contribui și mai mult la aprofundarea relațiilor bilaterale, în primul rînd a celor interumane.

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

Moldova , Israel , Liberalizare , viza

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1230 locuitori

Zăbriceni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Zăbriceni și Oneşti. Satul Zăbriceni este situat la o distanță de 16 km  de orașul Edineţ, la 14 km de stația de cale ferată Brătușeni și  la 218 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 1230 de oameni. Prima atestare documentară a satului Zăbriceni (cu denumirea Zubriceni) din ținutul Hotin, datează din 17 aprilie 1429. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.