26 august 2014, 16:10 Realitatea moldovenească views 11690
Serviciul Fiscal de Stat a lansat Centrul Unic de Apel
Foto: contafiscalitate.ro
26 august 2014, 16:10 Realitatea moldovenească views 11690

Serviciul Fiscal de Stat a lansat Centrul Unic de Apel

Cetăţenii şi agenţii economici din Republica Moldova vor putea obţine un spectru larg de informaţii de ordin fiscal, semnala cazuri de corupţie din partea funcţionarilor fiscali sau primi răspunsuri la alte întrebări ce ţin de administrarea fiscală, apelînd doar la un singur număr de telefon. Acest lucru se datorează lansării de către Serviciul Fiscal de Stat a Centrului Unic de Apel, care poate fi contactat la numărul 0-8000-1525.

Potrivit agenţiei "Infotag", care face referire la un comunicat al Serviciului Fiscal de Stat, Centrul Unic de Apel va fi disponibil zilnic, cu excepţia zilelor de sîmbătă şi duminică, între orele 8:00 și 17:00 cu întrerupere de la 12:00 la 13:00. Apelul este gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă din Republica Moldova.

"Serviciul Fiscal de Stat este într-un proces de continuă modernizare şi identificare a celor mai bune soluţii pentru a oferi cetăţenilor şi agenţilor economici servicii calitative şi disponibile, atît la nivel de prestare a serviciilor, cît şi prin oferirea operativă a informaţiilor necesare", se spune în comunicat.

Oferirea contribuabililor unei singure linii telefonice gratuite permite promovarea numărului ca fiind unul universal aferent Serviciului Fiscal de Stat.

"Lansarea acestui important instrument de consolidare a comunicării cu cetăţenii se încadrează în Strategia de comunicare a Serviciului Fiscal de Stat pentru anii 2014-2015", precizează Serviciul Fiscal de Stat.

Sursa: infotag.md

Cuvinte cheie:

servicii , Serviciul Fiscal , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1894
Populația:
912 locuitori

Duruitoarea Nouă este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Duruitoarea Nouă și Dumeni. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Rîșcani și la 209 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 912 oameni. Satul Duruitoarea Nouă a fost menționat documentar în anul 1894.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.