28 august 2014, 16:56 Realitatea moldovenească views 8463
Cehia oferă burse de studiu pentru moldoveni
Foto: moldpres.md
28 august 2014, 16:56 Realitatea moldovenească views 8463

Cehia oferă burse de studiu pentru moldoveni

Cehia oferă zece burse de studiu cetăţenilor Republicii Moldova pentru anul de învăţămînt 2015-2016, informează MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Educaţiei al Republicii Moldova, pentru studii de licenţă, masterat şi doctorat sînt oferite şapte burse, cu predare în limba cehă. Viitorii bursieri vor putea studia la specialităţile Agricultură, Economie (comerţ), specialităţi tehnice, Managementul resurselor umane, Ecologie şi Medicină. Participanţii vor studia timp de un an limba cehă.

Pentru studii de masterat şi doctorat cu predare în limba engleză sînt preconizate trei burse, la specialităţile Agricultură, Economie (comerţ) şi Informatică.

Cererile electronice pot fi depuse pînă la 30 septembrie 2014. Dosarul va putea fi depus doar în baza procedurii de recunoaştere a actelor de studii. Detalii despre program pot fi găsite pe pagina electronică: msmt.cz.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

studii , bursa , Cehia , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
482 locuitori

Novocotovsc este un sat din cadrul comunei Frunză din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Sloibozia și la 106 km de Chișinău. Populaţia satului Novocotovsc alcătuia 482 de oameni în anul 2004. Satul Novocotovsc a fost înființat în anul 1927.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.