17 septembrie 2014, 15:01 Realitatea moldovenească views 8822
Opinie: Majoritatea moldovenilor optează pentru aderarea la Uniunea Vamală
Foto: point.md
17 septembrie 2014, 15:01 Realitatea moldovenească views 8822

Opinie: Majoritatea moldovenilor optează pentru aderarea la Uniunea Vamală

80% dintre cetățenii Republicii Moldova consideră că Moldova este pe calea greșită.

Majoritatea locuitorilor din Republica Moldova optează pentru aderarea țării la Uniunea Vamală, a declarat președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, făcînd referire la sondajele sociologice.

El consideră că există șanse de a pune în noul parlament, care va fi ales la 30 noiembrie, problema denunțării Acordului de Asociere cu UE, pînă la organizarea unui referendum național.

"În ciuda faptului că acordul a fost semnat și ratificat în parlament, mai mult de 56% din populație pledează în favoarea aderării la Uniunea Vamală și există șanse reale ca după următoarele alegeri parlamentare, care vor avea loc la 30 noiembrie, să fie formată în parlament o majoritate promoldovenească, nu proeuropeană", - a declarat Dodon la întîlnirea cu speakerul Dumei de Stat, Serghei Narîșkin.

"Pentru a menține Republica Moldova ca stat, singurul lucru necesar este de a anula acordul dezastruos privind integrarea europeană, comerțul liber cu Europa, care deja distruge economia și a merge împreună în Uniunea Vamală", - a declarat liderul socialiștilor moldoveni.

Prezentă la întlnire, membrul comisiei parlamentare pentru economie, buget și finanțe, Zinaida Greceanîi, la rîndul său, a remarcat referindu-se la sondajele de opinie, că 80% dintre cetățenii Republicii Moldova consideră că Moldova este pe o cale greșită.

Sursa: point.md

Cuvinte cheie:

Uniunea Vamala , Moldova , sondaj , opinie

Comentarii

 (4)
  • #4 Anton Răspunde Citează selecţia
    "Если бы меня спросили, какая разница между социалистом и коммунистом, я мог бы ответить лишь одно: социалист пытается глупыми разговорами вести нас к бедствию, коммунист может попытаться сделать это насильственными действиями."(Черчиль-Премьер министр Великобритании)Как он прав!!!

  • #3 Anton Răspunde Citează selecţia
    Собрал Додон-Изделие №2, 10 своих сторонников и спросил "Кто за Таможку?"Вот ему 8 из 10 ответили "да"ибо были ближе к корыту...а 2 не досталось...Вот и появилось его 80%.Трепло и предатель!!!!счас лижет Ж** в Москве...пошел паханам дакладывать что и как,чтоб те баблосов добавили...Предатель!!!!<br>
  • #2 anton Răspunde Citează selecţia
    Уй,шавки додонские,продолжайте лизать жопу ему и москвичам-предатели народа!!!!что слабо нормальный комент запостить?
  • #1 grom Răspunde Citează selecţia
    полностью согласна,что Молдова должна вступить в ТС.
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1832
Populația:
395 locuitori

Grozniţa este un sat din cadrul comunei Mihăileni, raionul Briceni. Satul este situat la o distanță de 27 km de orașul Briceni, la 38 km de stația de cale ferată Ocnița și la 202 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 395 locuitori. Prima mențiune documentară a satului Groznița datează din anul 1832.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.