01 octombrie 2014, 14:39 Realitatea moldovenească views 8794
Moldovenii se tem de o eventuală invazie
Foto: jurnalul.ro
01 octombrie 2014, 14:39 Realitatea moldovenească views 8794

Moldovenii se tem de o eventuală invazie

Majoritatea moldovenilor se tem de o eventuală invazie a Rusiei în ţara noastră. Potrivit unui sondaj de opinie, aproape 70 la sută dintre ei se arată foarte îngrijorați de o asemenea evoluţie a lucrurilor.

Alți 15 la sută sunt îngrijorați într-o măsură mai mică și tot atâția nu-și fac griji deloc în acest sens. Totodată, majoritatea moldovenilor sunt împotriva acțiunilor Rusiei în Ucraina şi doar mai puţini de 20 la sută le agreează.

Sondajul a fost realizat de către IMAS Chişinău, la comanda IPN, în perioada 5-22 septembrie, pe un eşantion de peste o mie de persoane din 71 de localităţi. Marja de eroare este de plus-minus trei la sută.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

statistica , Moldova , Rusia , invazie

Comentarii

 (3)
  • #4 Irina Răspunde Citează selecţia
    Бред сивой кобылы. Зачем России это надо?  Молдова ни для России, ни для Европы не представляет никакого интереса.  Все что обещает Европа, это просто обещания)))))))))))))))))))))  Если что то и перепадает, то не потому, что хотят помочь Молдове, а чтоб нагадить России.
  • #2 maria Răspunde Citează selecţia
    Бред какой! долго проценты сочиняли?
  • #1 IGOR Răspunde Citează selecţia
    Чушь какая-то ! Уверен,что этот вопрос не стоит на повестке дня.Сомнительно ,чтобы он всерьёз беспокоил жителей Молдовы.Среди всех стран ,которые могли бы вторгнуться в Молдову,Россия далеко не на первом месте.
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
0 locuitori

Stălinești este un sat din raionul Ocnița, în componența comunei Corestăuți. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 satul Stălineşti este complet depopulat. Satul Stălinești a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.