23 octombrie 2014, 15:12 Realitatea moldovenească views 9522
România și Republica Moldova vor discuta despre problema coletelor neînsoțite (VIDEO)
Foto: viza.md
23 octombrie 2014, 15:12 Realitatea moldovenească views 9522

România și Republica Moldova vor discuta despre problema coletelor neînsoțite (VIDEO)

La data de 7 noiembrie 2014, în cadrul Serviciului Vamal al Republicii Moldova (SV) va avea loc o întrevedere de lucru cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală din România, unde va fi abordat şi subiectul transportului de colete şi bagaje neînsoţite.

Inițiativa organizării ședinței de lucru îi aparține părții moldovenești, prin prisma aplicării neuniforme şi premature a noilor norme tehnice, pentru trimiterile transportate prin serviciile de curierat rapid de către partea română.

Despre aceasta a comunicat Serviciul Vamal al Republicii Moldova pentru portalulViza.md, referindu-se la problematica coletelor moldovenești oprite la frontiera României.

Reamintim că de mai mult timp diaspora moldovenească, precum și transportatorii moldoveni, continua să-și exprime îngrijorarea în legătură cu noile reguli implementate de România începînd cu luna august 2014, solicitînd ajutorul autorităților moldovenești pentru soluționarea problematicii vizate.

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

diaspora , Moldova , Romania , Italia , vama , frontiera

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1930
Populația:
359 locuitori

Sălcuţa Nouă este un sat din cadrul comunei Cîrnăţenii Noi, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Căușeni și la 68 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 359 de oameni. Satul Sălcuţa Nouă a fost întemeiat în anul 1930.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.