31 octombrie 2014, 10:10 Realitatea moldovenească views 7648
Traian Băsescu vrea cetăţenie moldovenească
Foto: libertatea.ro
31 octombrie 2014, 10:10 Realitatea moldovenească views 7648

Traian Băsescu vrea cetăţenie moldovenească

Preşedintele României Traian Băsescu a declarat la postul de televiziune Moldova 1 că va solicita cetăţenie moldovenească.

Traian Băsescu susține că va depune cererea pentru dobândirea cetățeniei, după alegerile legislative din Republica Moldova, care vor avea loc pe 30 noiembrie.

"Am vorbit cu președintele Timofti, după alegerile din Moldova voi face o vizită la Chișinău și voi depune cererea pentru dobândirea cetățeniei RM. Am un mare suporter al acestui demers în persoana fostului meu consilier, basarabeanul Eugen Tomac, care îmi amintește mereu să nu uit", a declarat Traian Băsescu, conform evz.ro.

Sursa: www.libertatea.ro

Cuvinte cheie:

cetatenie , Moldova , Traian Basescu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
549 locuitori

Paladea este un sat din cadrul comunei Bîrlădeni, raionul Ocniţa. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 549 de oameni. Satul Paladea este situat la o distanţă de 20 km de oraşul Ocniţa şi la 220 km de Chișinău. Prima menţiune documentară a satului Paladea (cu numele Vertiporoh) din ținutul Hotin datează din anul 1602.  

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.