21 noiembrie 2014, 11:53 Realitatea moldovenească views 15831
După scrutinul din 30 noiembrie vor fi organizate proteste violente - Opinie
Foto: glasul.md
21 noiembrie 2014, 11:53 Realitatea moldovenească views 15831

După scrutinul din 30 noiembrie vor fi organizate proteste violente - Opinie

După alegerile din 30 noiembrie, vor fi organizate proteste violente menite să destabilizeze situaţia şi să răstoarne ordinea constituţională. Cel puţin asta afirmă protagonistul unui filmuleţ apărut pe Internet, care susţine că este fost membru al organizaţiei extremiste Antifa.

Persoana care apare în înregistrarea video afirmă că pogromurile sunt inevitabile după alegeri şi că organizaţia Antifa, condusă de Mark Tckaciuk şi Grigore Petrenco, se pregăteşte de şase luni în acest sens.

"Avem informaţii că observatorii străini nu vor recunoaşte victoria comuniştilor la alegeri. Oricum, chiar şi în cazul în care comuniştii vor pierde alegerile, va trebui să organizăm un Maidan", se spune în filmuleţul de pe Internet.

Potrivit aceleiaşi surse, organizaţia Antifa are 600 de membri, care provin inclusiv din Găgăuzia şi regiunea transnistreană. Aceştia sunt împărţiţi pe grupuri mici formate din cîte 15 persoane, care nu interacţionează între ele. Aceştia se pregătesc intens pentru viitoarele confruntări.

"Cele mai importante pregătiri au avut loc în tabăra lui Mark din Tatarovka. Acolo au fost instruiţi peste 300 de luptători. Au învăţat să lupte corp la corp, să tragă din pistol, mitraliere şi puşti cu lunetă", se mai spune în filmuleţ.

Protagonistul filmului a mai precizat că, potrivit planului, acţiunile ar urma să înceapă cu proteste obişnuite, care ulterior să degenereze în confruntări de amploare: "Totul va începe cu acţiuni semilegale, demonstraţii. Trebuie să acţionăm astfel încît poliţia să aplice forţa aparent fără niciun motiv. După ce va fi reţinut sau bătut cineva dintre colegii noştri, urmează acţiuni de amploare în toată Moldova".

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

protest , alegeri , Moldova

Comentarii

 (4)
  • #4 Valeria Răspunde Citează selecţia
    А просто в шоке  млин! почему кому то не сидится на попе ровно..придурки аж настреоние испортили 
  • #3 niki Răspunde Citează selecţia
    придурки
  • #2 oleg Răspunde Citează selecţia
    Вот такие бульварные ресурсы как ваш и сеют рознь между людьми
  • #1 lenuta Răspunde Citează selecţia
    de inchis hotarele,granicerii trebue sa fie cu ochii in patru da anonimu daca e drept de ce se ascunde oare pricina e intr-aceea ca domnii au trecut in partidul lui Usatii,cita murdari
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
1441 locuitori

Coropceni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Coropceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 17 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1441 de oameni. Satul Coropceni a fost menționat documentar în anul 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.