26 noiembrie 2014, 10:17 Realitatea moldovenească views 7307
Preşedintele nou ales al României va vizita vineri R.Moldova
Foto: ipn.md
26 noiembrie 2014, 10:17 Realitatea moldovenească views 7307

Preşedintele nou ales al României va vizita vineri R.Moldova

Preşedintele nou ales al României, Klaus Iohannis, va efectua vineri, 28 noiembrie, o vizită de cîteva ore la Chişinău. Oficialul va purta discuţii cu preşedintele moldovean Nicolae Timofti, dar şi cu liderii unor partide politice. Informaţia a fost confirmată pentru IPN de către purtătorul de cuvînt al preşedintelui Nicolae Timofti, Vlad Ţurcanu.

Klaus Iohannis a fost candidatul Alianţei Creştin-Liberale la preşedinţia României şi l-a învins în turul doi de scrutin, din 16 noiembrie, pe candidatul PSD, Victor Ponta. În Republica Moldova, Iohannis a obţinut 78% din voturile cetăţenilor români.

Sursa: ipn.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1930
Populația:
10 locuitori

Chirilovca este un sat din cadrul comunei Halahora de Sus, raionul Briceni. Satul se află la o distanță de 14 km de orașul Briceni și la 223 km de Chișinău. Populația satului constituie 10 locuitori. Satul Chirilovca a fost întemeiat în anul 1930, trăgîndu-și denumirea  de la numele primului gospodar stabilit în acea zonă.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.