27 noiembrie 2014, 17:06 Realitatea moldovenească views 9071
Partidul „Patria”, eliminat din cursa electorală
27 noiembrie 2014, 17:06 Realitatea moldovenească views 9071

Partidul „Patria”, eliminat din cursa electorală

Partidul „Patria" a fost eliminat din cursa electorală. Decizia aparţine magistraţilor de la Curtea de Apel şi a fost luată în cadrul şedinţei de astăzi, 27 noiembrie.

Decizia magistraților vine după ce Comisia Electorală Centrală (CEC) a propus Curţii de Apel Chişinău să excludă din campania electorală Partidul „Patria", condus de Renato Usatîi, în baza unei sesizări a Inspectoratului General de Poliţie.

Potrivit acesteia, Partidul „Patria" ar fi utilizat în campania electorală peste opt milioane de lei, bani proveniți de peste hotare. Legislația interzice finanţarea partidelor politice din străinătate.

Liderul Partidului „Patria", Renato Usatîi, susţine că toate acuzaţiile sunt o comandă politică.

Sursa: www.trm.md

Cuvinte cheie:

CEC , Curtea de Apel , Renato Usatii , alegeri

Comentarii

 (1)
  • #1 nicolae Răspunde Citează selecţia
    • o hotarire debiloasa. Esnt o comanda politica. Guvernare de asnazi inlatura concurentii electorali prin metode murdare. Va temeti ca veti raspunde pentru tote relele ce lea-ti savirsbt.
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1641
Populația:
1082 locuitori

Zamciogi este un sat din cadrul comunei Rădeni raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Strășeni și la 44 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1 082 oameni. Satul Zamciogi a fost menționat documentar în anul 1641.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.