28 ianuarie 2015, 12:13 Realitatea moldovenească views 7433
PCRM: PLDM şi PDM cunosc foarte bine condiţiile noastre
Foto: ipn.md
28 ianuarie 2015, 12:13 Realitatea moldovenească views 7433

PCRM: PLDM şi PDM cunosc foarte bine condiţiile noastre

Partidul Comuniştilor are anumite condiţii pentru coaliţia de guvernământ ca să voteze candidatul propus la funcţia de prim-ministru. Declaraţia a fost făcută de către Violeta Ivanov, preşedintele fracţiunii PCRM în Parlament, care a refuzat însă să sonorizeze condiţiile, transmite IPN.

„În cadrul consultărilor partidul a venit cu poziţii clare şi am condiţionat careva chestiuni inclusiv numele celor pe care îi putem susţine. Cred că şi cei din PLDM, şi din PDM cunosc foarte bine condiţiile", a subliniat Violeta Ivanov.

Deputatul comunist Oleg Reidman a adăugat că negocierile şi consultările cu partidele care şi-au asumat guvernarea nu sunt finalizate.

Marţi, 27 ianuarie, preşedintele Nicolae Timofti a convocat consultările cu fracţiunile parlamentare pentru desemnarea unui candidat la funcţia de prim-ministru. A fost propusă candidatura lui Iurie Leancă din partea PLDM. PDM şi-a anunţat sprijinul pentru această candidatură.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

prim-ministru , Moldova , PCRM , partide

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1527
Populația:
1988 locuitori

Gradişte este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Gradişte și Iurievca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Cimișlia și la 60 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1988 de oameni. Satul Grădiște a fost menționat documentar în anul 1527.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.