31 ianuarie 2015, 14:43 Realitatea moldovenească views 8860
Avocatul lui Gh.Papuc: Generalul se odihnește (VIDEO)
Foto: rtr.md
31 ianuarie 2015, 14:43 Realitatea moldovenească views 8860

Avocatul lui Gh.Papuc: Generalul se odihnește (VIDEO)

Gheorghe Papuc este în ţară, nu se ascunde de justiție, ci... se odihneşte. Cel puţin asta declară avocatul fostului ministru de Interne, care este de negăsit de aproape două săptămâni de la condamnare.

Mihai Murzac consideră că mandatul de arestare este ilegal. Din acest motiv, Gheorghe Papuc nu se predă poliţiei şi se va supune doar deciziei Curţii Supreme de Justiţie, mai spune avocatul.

Ieri, Judecătoria sectorului Centru al capitalei l-a dat în urmărire naţională pe fostul ministru de Interne. Gheorghe Papuc a fost condamnat de Curtea de Apel Chişinău la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul "7 aprilie 2009".

"Eu nu am spus că el se ascunde, că nu-l pot găsi, eu nu l-am sunat pentru că el nu-mi trebuie. Îi în ţară. Se odihneşte şi are dreptul să se odihnească: este pensionar, nu este sărac şi are dreptul să se odihnească", a explicat avocatul Mihai Murzac.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

judecata , ministru , odihna

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
1242 locuitori

Troiţcoe este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Troiţcoe este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Cimișlia și la 93 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1242 de oameni. Satul Troițcoe a fost menționat documentar în anul 1830.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.