26 februarie 2015, 13:03 Realitatea moldovenească views 8391
Iurie Leancă părăseşte Partidul Liberal Democrat din Moldova
26 februarie 2015, 13:03 Realitatea moldovenească views 8391

Iurie Leancă părăseşte Partidul Liberal Democrat din Moldova

Fostul premier Iurie Leancă a decis să părăsească rândurile Partidului Liberal Democrat. El a făcut acest anunţ în urmă cu puţin timp în cadrul unui briefing de presă.

Iurie Leancă a declarat că pleacă din postul de vicepreşedinte al PLDM, din fracţiunea parlamentară a PLDM şi din partid. Politicianul rămâne, deocamdată, deputat neafiliat.

Un motiv al plecării, invocat de Iurie Leancă ar fi învestirea unui Guvern minoritar cu votul deputaţilor comunişti. Totodată, el a declarat că în scurt timp va lansa un proiect politic propriu.

Reacţia liderului PLDM nu s-a lăsat aşteptată. La scurt timp, Vlad Filat a anunţat că va susţine un briefing, astăzi, la ora 15:00.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

Iurie Leanca , deputat , partide

Comentarii

 (1)
  • #1 vik Răspunde Citează selecţia
    Уважаю ,поддерживаю решение Лянки.

      Вступлю в первых рядах новой партии.

      Удачи
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1815
Populația:
760 locuitori

Sărăţica Nouă este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sărăţica Nouă și Cîmpul Drept. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Leova și la 82 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 760 de oameni. Satul Sărățica Nouă a fost menționat documentar în anul 1815.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.