28 februarie 2015, 14:20 Realitatea moldovenească views 9417
În martie 470 de moldoveni vor fi angajaţi gratuit în cîmpul muncii în Israel (VIDEO)
28 februarie 2015, 14:20 Realitatea moldovenească views 9417

În martie 470 de moldoveni vor fi angajaţi gratuit în cîmpul muncii în Israel (VIDEO)

În luna martie 470 de moldoveni vor pleca la muncă în Israel în baza Acordului moldo-israelian privind angajarea în cîmpul muncii, despre aceasta a declarat pentru Viza.md, Lilia Plugaru, şefa Secției Angajare peste hotare, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

În prezent, circa 990 de moldoveni sînt angajați în Israel, activînd în cadrul a 25 de companii. Valabilitatea contractelor individuale încheiate în urma preselecției variază de la un an pînă la trei ani.

„Ulterior persoanele se întorc în Republica Moldova cu o experiență care poate fi benefică și în Republica Moldova în domeniul construcțiilor", a declarat reprezentanta ANOFM.

Sursa: www.viza.md

Cuvinte cheie:

munca , Israel , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
569 locuitori

Cucuruzenii de Sus este un sat din cadrul comunei Crihana, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 20 km de oraşul Orhei şi la 68 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 569 de oameni. Satul Cucuruzenii de Sus a fost întemeiat în anul 1893.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.