05 mai 2015, 17:03 Realitatea moldovenească views 7037
Femeile de diferite minorități etnice din RM s-au întrunit la forum national
05 mai 2015, 17:03 Realitatea moldovenească views 7037

Femeile de diferite minorități etnice din RM s-au întrunit la forum national

Femei de diferite minorități etnice sau întrunit astăzi, în cadrul unui forum național cu genericul „Egale prin diferență, ne implicăm în politică".

În cadrul evenimentului, a fost prezentată situația generală şi implicarea politică a femeilor din grupurile etnice. Programul forumului a inclus un panou de discuții de nivel înalt cu participarea oficialilor internaționali, politicieni din R. Moldova, dar și experți în problema reprezentării femeilor din grupurile etnice în politică și în procesele de luare a deciziilor.

Reprezentantele grupurilor etnice minoritare au încercat să identifice barierele femeilor în drumul lor spre politică şi în procesele de luare a deciziilor. Forumul Național al Femeilor din Grupurile Etnice a fost organizat de către Programul ONU „Femeile în politică", în parteneriat cu Biroul Relații Interetnice.

Cuvinte cheie:

forum , Moldova , femei

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1897
Populația:
330 locuitori

Mihailovca este un sat din cadrul comunei Prajila, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Florești și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 330 de oameni. Satul Mihailovca a fost menționat documentar în anul 1897.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.