26 mai 2015, 14:17 Realitatea moldovenească views 7610
5 moldoveni au primit refuz de a intra în ţările UE (Video)
26 mai 2015, 14:17 Realitatea moldovenească views 7610

5 moldoveni au primit refuz de a intra în ţările UE (Video)

Conform datelor Poliţiei de Frontieră, în ultimele 24 de ore, cinci cetăţeni moldoveni au primit refuz de a intra în ţările Uniunii Europene. În perioada de referinţă, angajaţii Poliţiei de Frontieră, au înregistrat 19 acţiuni ilegale.

Astfel, șase persoane au încălcat regulile de aflare în zona de frontieră și în punctele de trecere; cinci cetățeni străini au depășit termenul legal de ședere pe teritoriul Republicii Moldova; o tentativă de trecere ilegală peste frontieră a bunurilor materiale, fiind documentată o persoană; șapte persoane aflate în conflict cu legea au fost reținute în punctul de trecere a frontierei.

Conform datelor parvenite de la Direcţiile regionale ale Poliţiei de Frontieră, în punctele de trecere, atîtt pe sensul de intrare, cît şi pe cel de ieşire din ţară, fluxul de persoane şi mijloace de transport a fost unul echilibrat.

Totodată, reamintim că persoanele interesate au posibilitatea de a controla existența interdicției de intrare în UE. Mai multe detalii în următorul material video:

Cuvinte cheie:

UE , moldovenii , politia , frontiera

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1529
Populația:
4601 locuitori

Măgdăceşti este un sat şi comună din raionul Criuleni. Măgdăceşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat la o distanţă de 38 km de oraşul Criuleni şi 12 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia la nivelul comunei Măgdăceşti constituie 4601 oameni. Satul Măgdăceşti este atestat pentru prima dată într-un document datat cu 9 martie 1529.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.