25 noiembrie 2015, 16:37 Realitatea moldovenească views 6793
Credite preferențiale pentru agricultori din Moldova (Video)
25 noiembrie 2015, 16:37 Realitatea moldovenească views 6793

Credite preferențiale pentru agricultori din Moldova (Video)

Compania «DAAC Hermes» este dispusă să ofere tehnica agricolă rusească fermierilor moldoveni în condiţii de creditare preferenţiale. După cum a declarat în cadrul unui interviu acordat NOI.md vicepreşedintele holdingului «DAAC Hermes» Ghenadie Botnari, se susţin negocieri active cu Compania „Rostselmaş" privind condiţiile de acordare a creditelor preferenţiale fermierilor moldoveni.

Ghenadie Botnari a subliniat eficienţa negocierilor susţinute cu liderul rus în producția de tehnică agricolă Compania „Rostselmaş", ai cărei reprezentanţi au efectuat o vizită de lucru la Chişinău. La negocieri au mai participat preşedintele „DAAC Hermes", Vasilii Chirtoca, delegaţia Companiei „Rostselmaş" în frunte cu preşedintele Consiliului de supraveghere al Companiei, Dmitri Udras, reprezentantul comercial al Rusiei în Moldova, Vladislav Darvai, precum şi directorul Asociației ruse de producători de tehnică agricolă „Rosagromaş" Evgheni Korcevoi.

Amintindu-şi de istoria de cooperare a „DAAC Hermes" cu „Rostselmaş", Ghenadie Botnari a relatat că primul contract exclusiv pentru prestarea de către Compania moldovenească a serviciilor de dealer a fost semnat în anul 2003. „De atunci noi facem totul pentru ca fermierul să simtă sprijinul nostru. Compania propune clienţilor săi toate schemele posibile de finanţare: credite, leasing, amînarea plăţii. Scopul vizitei partenerilor noştri ruşi a fost discutarea chestiunii privind acordarea fermierilor moldoveni a unor condiții confortabile, preferențiale. În viitorul apropiat vom veni cu un program de finanţare comun, care va uşura considerabil viața agricultorilor noştri", a menţionat omul de afaceri.

„Compania noastră întotdeauna a făcut totul pentru ca ofertele noastre să fie mai accesibile, mai interesante pentru producătorul final, a declarat Ghenadie Botnari. Ne străduim ca tehnica «Rostselmaş» comercializată de noi pe piața moldovenească să fie prezentată în modul cel mai avantajos. Sînt absolut sigur că am reușit să facem acest lucru. Avem un program care funcţionează de mai mulţi ani. Sîntem capabili să eliminăm timp de 24 de ore orice defecțiune în tehnica agricolă vîndută de noi. Dispunem de o reţea de showroom-uri în întreaga ţară. În afară de aceasta, există şi un program de creditare pentru clienţii noştri. Facem totul pentru ca afacerea clienților noştri şi, mai întîi de toate, a fermierilor, să fie cît mai uşoară".

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

credit , fermieri , tehnica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1965
Populația:
199 locuitori

Ruslanovca este un sat din cadrul comunei Vasilcău, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Soroca și la 152 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 199 de oameni. Satul Ruslanovca a fost înființat în anul 1965.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.