03 iunie 2016, 17:20 Realitatea moldovenească views 9448
80% din populația Moldovei sînt împotriva unirii cu România (Video)
03 iunie 2016, 17:20 Realitatea moldovenească views 9448

80% din populația Moldovei sînt împotriva unirii cu România (Video)

Propunem atenției Dumneavoastră declarațiile făcute în cadrul unui interviu pentru moldovenii.md de către Ion Mahu, conducătorul Consiliului Mișcării Populare „Salvăm Moldova!", fost director al Direcției principale contraspionaj din cadrul Serviciului de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova, colonel în retragere.

În cadrul interviului, Ion Mahu s-a referit la activitatea Mișcării Populare „Salvăm Moldova!", menționînd în special planurile și rezultatele obținute în raioanele Republicii Moldova. Totodată, el a adresat tuturor forțelor patriotice un apel de consolidare pentru a stopa procesul de distrugere a statalității Republicii Moldova.

Cu un mesaj separat sau ales Mihai Ghimpu, George Simion și organizatorii «Sfatului țării 2».

Vizionare plăcută!

Cuvinte cheie:

Romania , unire , populatia , Ion Mahu

Comentarii

 (1)
  • #1 12345 Răspunde Citează selecţia
    <p>In 25 de ani, in Republica Moldova nu a fost decat saracie extrema. In continuare, pe primul loc in top, cel mai rau din Europa (cu un nivel de trai ce se gaseste doar in Africa) la nivel de trai o duc moldovenii din Republica Moldova. In schimb, locuri fruntase an de an la consumul de alcool pe cap de locuitor precum si la nivelul infractionalitatii. Chiar daca nu exista resurse natural bogate in Republica Moldova (in afara unor suprafete agricole care astazi sunt prost exploatate, dar in viitor, cu investitii ar putea schimba ceva in nivelul de trai), cu siguranta, mai multa munca din partea moldovenilor nu ar strica. De asemenea, inlocuirea intregii clase politice ar fi benefica (si cei de la putere precum si cei din opozitie).</p>
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1456
Populația:
2986 locuitori

Cobîlea este un sat şi comună din raionul Şoldăneşti. Satul Cobîlea este situat pe malul drept al rîului Nistru, la o distanță de 14 km de oraşul Şoldăneşti şi la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2986 de oameni. Satul Cobîlea este atestat documentar la 18 februarie 1456.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.