07 februarie 2017, 15:30 Realitatea moldovenească views 4951
Prețul la carburanți continuă să crească
07 februarie 2017, 15:30 Realitatea moldovenească views 4951

Prețul la carburanți continuă să crească

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a stabilit noile prețuri plafon pentru carburanți pentru perioada 8-21 februarie. Astfel, pentru benzină auto Premium-95 cu cifra octanică de minimum 95 s-a stabilit prețul de – 18.15 lei/litrul, cu 4 bani mai mult decât cel stabilit anterior, iar pentru motorină - 15,67 lei/litrul, un preț mai mare cu 13 bani decît data trecută.

Potrivit legilalației, fiecare operator de pe piața produselor petroliere va determina, reieșind din prețurile plafon stabilite de ANRE, prețurile de comercializare cu amănuntul a produselor respective, le va publica pe pagina sa web și le va afișa pe panourile informative de la stațiile de alimentare.

Prețurile stabilite de operatori vor intra în vigoare și se vor aplica pentru toți consumatorii, începînd cu ziua de miercuri, ora 00.01 noaptea.

Operatorii nu au dreptul să comercializeze cu amănuntul carburanții la prețuri mai mari decât prețurile plafon stabilite de ANRE.

Sursa: realitatea.md

Cuvinte cheie:

ANRE , combustibil , preţ

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
1229 locuitori

Ratuş este un sat din cadrul comunei Drăsliceni, raionul Criuleni. Amplasat pe malul drept al Ichelului, pe șoseaua Bălți-Chișinău, satul este situat la o distanță de 43 km de orașul Criuleni și la 18 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1229 de oameni. Satul Ratuș a fost întemeiat în anul 1921.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.