16 martie 2018, 16:10 Realitatea moldovenească views 13954
Compania Kroll a fost vîndută
16 martie 2018, 16:10 Realitatea moldovenească views 13954

Compania Kroll a fost vîndută

Compania americană Kroll, care timp de trei ani a investigat jaful bancar din Republica Moldova, este vîndută. Cumpărătorul este o altă firmă din Statele Unite, Duff & Phelps, specializată în evaluarea finanţelor corporative.

Suma tranzacţiei n-a fost dezvăluită, dar se aşteaptă ca procesul să se încheie pînă la mijlocul acestui an. UBS Investment Bank şi Goldman Sachs au fost consilierii companiei Duff & Phelps şi i-au oferit finanţare pentru a realiza tranzacţia. Achiziţia firmei Kroll îi va permite să se extindă în Europa şi America Latină.

Organizaţia combinată va avea aproape 3.500 de angajaţi în 28 de ţări.

Precizăm că raportul final Kroll privind jaful bancar urma să fie transmis săptămîna aceasta anchetatorilor din Republica Moldova. Deşi ne apropiem de sfîrşitul săptămînii, responsabilii de la Banca Naţională n-au putut să ne informeze dacă acest lucru s-a întîmplat sau nu.

Sursa: jurnal.md

Cuvinte cheie:

Kroll , miliard , vînzare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
1466 locuitori

Vulpești este un sat din cadrul comunei Mănoilești, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Ungheni și la 113 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1466 de oameni. Satul Vulpești a fost menționat documentar în anul 1617.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.