10 august 2018, 09:30 Realitatea moldovenească views 8334
Încep iarmaroacele școlare
10 august 2018, 09:30 Realitatea moldovenească views 8334

Încep iarmaroacele școlare

Din 10 august și pînă pe 10 septembrie, în sectorul Centru al capitalei, în perimetrul pieţei „Extremum" din strada Ismail, 94, zilnic, între orele 08.00 și 20.00, va fi deschis un iarmaroc școlar, transmite IPN. Lilian Ignatiuc, angajat al Preturii sectorului Centru, a comunicat că deocamdată la târg și-au anunțat participarea cinci agenți economici, însă numărul acestora ar putea crește.

Responsabili de la Pretura sectorului Rîșcani au informat că în acest an nu vor organiza un târg școlar, întrucît nu au parvenit cereri în acest sens de la agenți economici. Nici în sectorul Botanica nu este planificată deschiderea unui iarmaroc școlar. La Ciocana și Buicani, cel mai probabil, vor fi, dar mai aproape de școală.

Totodată, în perioada 15 august-2 septembrie, la Moldexpo, se va desfășura ediția a VI-a a tîrgului de articole pentru școală „School Fair". La tîrg vor participa peste 100 de agenți economici carte se vor întrece în branduri de papetărie, birotică, uniforme școlare, articole vestimentare și încălțăminte. Tîrgul va fi deschis zilnic între orele 10.00 și 18.00.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , scoala , iarmaroc

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
261 locuitori

Bodeni este un sat din cadrul comunei Rotari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Camenca și la 152 km de Chișinău. Populaţia satului Bodeni alcătuia 261 de oameni în anul 2004. Satul Bodeni a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.