10 decembrie 2018, 17:20 Realitatea moldovenească views 10146
Parlamentul va organiza jocul intelectual pentru tineri
10 decembrie 2018, 17:20 Realitatea moldovenească views 10146

Parlamentul va organiza jocul intelectual pentru tineri

În premieră, Parlamentul va organiza jocul intelectual pentru tineri "Cunoaște-ți Parlamentul", scrie Noi.md cu referire la un comunicat al legislativului.

24 de elevi erudiți din Ungheni, Criuleni, Hîncești și Chișinău vor răspunde la o serie de întrebări despre istoricul și activitatea Legislativului. Cele 4 echipe vor parcurge individual un traseu stabilit de organizatori, format din muzeul Parlamentului, bibliotecă, sala pentru conferințe de presă, sala Europei, iar, în final, se vor întîlni toate în sala de ședințe plenare.

Fiecare sală îi va întîlni cu o probă intelectuală, care va pune la încercare atît cunoștințele participanților, cît și abilitățile de lucru în echipă. Echipele vor avea acces dintr-o sală în altă numai după ce vor găsi parola care să-i conducă mai departe, răspunzînd corect la toate întrebările pregătite de organizatori.

Învingătorii concursului vor fi anunțați în sala de ședințe plenare de către Președintele Parlamentului Andrian Candu.

Jocul intelectual pentru tineri "Cunoaște-ți Parlamentul" va avea loc marți, 11 decembrie, începînd cu ora 13.00.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

tineret , jocuri , parlament

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1840
Populația:
304 locuitori

Heleşteni este un sat din cadrul comunei Marinici, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Nisporeni și la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 304 oameni. Satul Heleșteni a fost menționat documentar în anul 1840.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.