11 februarie 2019, 11:42 Realitatea moldovenească views 13789
Viorica Cosmetic vrea să deschidă 30 de magazine în Bucureşti
11 februarie 2019, 11:42 Realitatea moldovenească views 13789

Viorica Cosmetic vrea să deschidă 30 de magazine în Bucureşti

Producătorul de cosmetice Viorica, un business din Republica Moldova, a intrat în 2017 pe piaţa românească după ce a deschis un magazin de cosmetice în Iaşi, iar planul pentru următorii doi ani vizează piaţa din Bucureşti, unde vrea să deschidă 30 de locaţii.

Primul astfel de magazin urmează să fie deschis la începutul lunii martie în mallul Park Lake din București.

„Sîntem la început de drum. De anul trecut am deschis un depozit în Bucureşti, încercăm să dezvoltăm distribuţia, portofoliul de parteneri, clienţi. Dorim să ajungem la 30 de magazine în maximum doi ani în Bucureşti. Vrem şi în celelalte mari oraşe, în Cluj, Timişoara, Ploieşti, Constanţa", a spus pentru ZF Vladimir Guţan, administratorul companiei din Ro­mânia.

În Republica Moldova, reţeaua de magazine Viorica activează în circa 30 de locaţii stradale.

Sub brandul Viorica sînt peste 300 de produse, iar cosmeticele sînt create în Moldova, cu materiile prime de pe piaţa locală de peste Prut.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

Viorica Cosmetic , București , magazin

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
1181 locuitori

Dobrogea Veche este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dobrogea Nouă, Dobrogea Veche și Cotovca. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Sîngerei și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1181 de oameni. Satul Dobrogea Veche a fost întemeiat în anul 1919.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.