23 februarie 2019, 13:50 Realitatea moldovenească views 16415
În ziua alegerilor vor fi eliberate gratuit buletine de identitate provizorii
23 februarie 2019, 13:50 Realitatea moldovenească views 16415

În ziua alegerilor vor fi eliberate gratuit buletine de identitate provizorii

În intervalul orelor 7.00 – 21.00, angajații ASP vor elibera buletine de identitate provizorii și vor asigura înmînarea actelor de identitate necesare pentru participarea la scrutinul electoral.

Buletinul de identitate provizoriu va fi eliberat în mod gratuit, la solicitarea cetățenilor care nu dețin act de identitate sau al căror buletin de identitate nu este valabil.

Cetățenii vor fi deserviți conform principiului teritorial, la serviciile eliberare a actelor de identitate (SEAI) în a cărei rază de competenţă teritorială solicitantul are înregistrare la domiciliu sau la reşedinţă, care este valabilă.

Solicitanții nu vor prezenta documente de stare civilă dacă nu au intervenit schimbări în datele persoanele de la eliberarea ultimului act de identitate sau în cazul în care informațiile cu privire la datele personale și modificarea lor se regăsesc în Registrul de stat al populației.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la telefonul de contact al Call-centrului 14-909 sau (+373) 022-25-70-70 şi la telefoanele de contact ale serviciilor eliberare a actelor de identitate și ale centrelor multifuncționale de pe pagina web oficială a Agenției Servicii Publice: www.asp.gov.md.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

alegeri , buletinul de identitate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1723
Populația:
1975 locuitori

Tartaul este un sat şi comună din raionul Cantemir. Tartaul este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Cantemir și la 131 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1975 de oameni. Satul Tartaul a fost menționat documentar în anul 1723.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.