22 mai 2019, 16:50 Realitatea moldovenească views 13319
Tîrg al locurilor de muncă pentru tineri, organizat la Chișinău
22 mai 2019, 16:50 Realitatea moldovenească views 13319

Tîrg al locurilor de muncă pentru tineri, organizat la Chișinău

Tinerii din R. Moldova care sînt în căutarea unui loc de muncă sînt invitați să participe la Tîrgul locurilor de muncă pentru Tineret, care va fi organizat pe 30 mai curent la Palatul Național „Nicolae Sulac" din centrul Chișinăului.

În cadrul acestui tîrg, agenții economici vor prezenta locurile de muncă vacante, tinerii vor putea negocia direct condițiile de angajare, vor fi ghidați în carieră de către experți etc.

Evenimentul va avea loc între orele 10:00 - 15:00, iar intrarea va fi liberă.

Totodată, în perioada 30 mai - 7 iunie 2019, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza și Tîrgul on-line al locurilor de muncă, cu tematica „Locuri de muncă pentru Tineret", care va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md, unde participanții vor avea posibilitatea să aplice direct CV-ul pentru job-ul potrivit.

Tîrgul este organizat la inițiativa Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă sub egida Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Sursa: www.ziarulnational.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , tirg , munca

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
4160 locuitori

Mîndreşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Codru și Mîndreşti. Localitatea se află la distanța de 8 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4160 de oameni. Satul Măndrești a fost menționat documentar în anul 1611 cu denumirea Ciulucani.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.