08 iunie 2019, 19:04 Realitatea moldovenească views 27096
Candidatura Maiei Sandu, în funcția de prim-ministru, votată de Parlament
08 iunie 2019, 19:04 Realitatea moldovenească views 27096

Candidatura Maiei Sandu, în funcția de prim-ministru, votată de Parlament

Anunț de ultimă oră de la Parlament. Candidatura liderei PAS, Maia Sandu, în funcția de prim-ministru al Republicii Moldova, a fost susținută de deputații din Parlament, unanim.

„Astăzi începe procesul de curățare al RM, de construirea unui viitor mai bun pentru RM...Nu va fi ușor, dar nu am venit în politică pentru că e ușor, ci pentru că trebuie...Oamenii au înecetat să mai creadă în instituții și legi. Dezbinarea a luat locul unității naționale. Încrederea cetățenilor a fost distrusă. Regimul ne-a împărțit în categori, însă suntem cetățenii aceleiași țări. Astăzi punem punct acestui război împortiva propriilor oameni. Astăzi avem șansa unui nou început....Acest Guvern va fi pus la grele încercări și va guverna în regim de criză. Va fi greu să se implimeteze plenar programele acestuia. Echiapa care își asumă această sarcină, are suficient curaj. Da, acest Guvern poate fi demisionat oricind, dar cred că deputații actualului Parlament nu vor merge împotriva proproiilor cetățenilor.

Programului de guvernare se bazează pe trei priorități:

1. Eliberarea statului din captivotatea; Înlăturarea de la puterea a oligarhilor

2. Scoaterea țării din izolare internațională. Vom aduce finanțară externă.

3.Asigurarea reală a creșeterii bunăstării oamenilor;", a declarat Maia Sandu.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Maia Sandu , prim-ministru , parlament

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1432
Populația:
14516 locuitori
Logo

Călăraşi este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Călăraşi. Amplasat pe ambele maluri ale rîului Bîc, oraşul Călăraşi este situat la 49 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 14516 de locuitori. Localitatea a fost atestată documentar cu denumirea de Tuzara la 1432 – 1433, cînd Ilie Vodă dăruia slugii sale Staia „satul Tuzora pe Bîc”.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.