19 iunie 2019, 10:25 Realitatea moldovenească views 3247
Roșca îl numește pe Diacov bătrîn vulpoi pervers al politicii moldovenești
19 iunie 2019, 10:25 Realitatea moldovenească views 3247

Roșca îl numește pe Diacov bătrîn vulpoi pervers al politicii moldovenești

Iurie Roșca, fost deputat în parlamentul Republicii Moldova, într-un articol pe pagina sa, în numește pe președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov - bătrîn vulpoi pervers al politicii moldovenești care acum zece ani a cedat partidul său în mîinile lui Plahotniuc.

În articol, acesta spune că a urmărit cu atenție ședința parlamentului de astăzi și a salutat deciziile luate de noua guvernare. Însă remarcat faptul că cei din coaliția PSRM-ACUM sînt prea eleganți în atitudini față de membrii formațiunii PDM aflați în opoziție.

"Reverențele și generozitatea acestora sunt greu de înțeles. Una din două: ori Plahotniuc și ortacii lui au comis cea mai gravă crimă împotriva poporului care este uzurparea puterii de stat, iar statul nostru a devenit unul captiv (așa cum a stabilit și majoritatea parlamentară în documentul votat chiar la prima ședință), ori odată cu evadarea capului acestei organizații de tip mafiot complicii piticului cu rânjet de bestie au devenit mielușei buni de cocoțat în prezidiu și de partajat funcțiile de conducere în Parlament potrivit principiului proporționalității.

Răbdarea plină de politețe excesivă cu care a fost tolerat să scheaune țâncul de pripas al pocitaniei fugare, Serghei Sârbu, de câte ori i-a trăsnit prin cap este una emblematică în acest sens. Tot așa a fost ascultată cu îngăduință solemnă și lecția de moralitate pe care a slobozit-o bătrânul vulpoi pervers al politicii moldovenești Dumitru Diacov, care încă mai este – atenție, ce rușine! – președintele de onoare al PDM. O mai cumplită dezonoare și degradare morală nici că se poate închipui", a scris Iurie Roșca.

Acesta scrie că în viitorul apropiat Diacov ar putea prelua șefia partidului de la Plahotniuc.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Iurie Roșca , Dumitru Diacov , politica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1643
Populația:
2432 locuitori

Ineşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 1 km de oraşul Teleneşti şi la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2432 de oameni. Satul Inești a fost menționat documentar în anul 1643.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.