16 iulie 2019, 14:21 Realitatea moldovenească views 3395
Usatîi: Plahotniuc avea doi șamani care decideau sorțile altor oameni
16 iulie 2019, 14:21 Realitatea moldovenească views 3395

Usatîi: Plahotniuc avea doi șamani care decideau sorțile altor oameni

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat aseară, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari" de la TV8 că fostul președinte al PDM, Vlad Plahotniuc, ar fi fost sfătuit de șamani, în deciziile pe care le lua.

„Avea o femeie și un bărbat șamani, eu așa le spun. Ei erau un fel de astrologi, psihologi care participau la fiecare ședință comună cu Botnari, Iaralov și mulții alții. Ei stăteau în colț și notau cine e mai sincer și cine minte. La urmă, rămîneau doar cu Plahotniuc și îi prezentau observațiile lor despre fiecare idee spusă de subalternii lui Plahotniuc. Iaralov spune adevăr 99%, Botnari doar 60%. După care Plahotniuc îi aduna pe toți subalternii lui și striga la ei.

Cînd îi aduceau lui Plahotniuc înregistrări audio, primul el asculta, apoi ăștia. Ei erau oamenii care decideau sorțile altor oameni. Asta nu e glumă", a spus Renato Usatîi.

Potrivit literaturii, șamanii sînt persoane care contactează cu lumea spiritelor în timp ce se află într-o stare de conștiință modificată. La rîndul său, șamanismul presupune tradiții, credințe și practici care se ocupă cu comunicarea cu entități și lumea spiritelor.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Renato Usatii , Vlad Plahotniuc

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
961 locuitori

Cazangic este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frumuşica, Selişte și Cazangic. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Leova și la 80 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 961 de oameni. Satul Cazangic a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.