17 iulie 2019, 12:55 Realitatea moldovenească views 3055
Filat vrea să atace compania Kroll în judecată
17 iulie 2019, 12:55 Realitatea moldovenească views 3055

Filat vrea să atace compania Kroll în judecată

Informațiile care se regăsesc în raportul Kroll cu privire la Vlad Filat sînt în mare parte luate din rechizitoriul dosarului său, lucru care îl nemulțumește pe fostul prim-ministru.

Acesta intenționează să ceară companiei străine să-și revadă afirmațiile făcute în raport, altfel va fi nevoit să se judece cu experții Kroll-ului.

„Cînd va fi publicat raportul Kroll ne vom adresa la companie să-și revadă poziția, dacă nu, ne vom adresa în instanța de judecată", a declarat Vlad Filat în cadrul unui interviu acordat pentru Pro TV.

Acesta mai spune că nu știe nimic despre faptul că numele fiului său Luca ar figura în raportul Kroll 2, fiind menționat un card bancar pe care l-ar fi utilizat tînărul, cardul fiind de la Ilan Șor.

Precizăm că în rapoartele Kroll este menționată și compania „Caravita", atribuită lui Vladimir Filat, care a luat credite de zeci de milioane de lei de la Banca de Economii.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

Vlad Filat , Kroll

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1527
Populația:
1988 locuitori

Gradişte este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Gradişte și Iurievca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Cimișlia și la 60 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1988 de oameni. Satul Grădiște a fost menționat documentar în anul 1527.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.