18 iulie 2019, 15:40 Realitatea moldovenească views 2963
Dodon: Procuratura ar putea cere în curînd ridicarea imunității unor deputați
18 iulie 2019, 15:40 Realitatea moldovenească views 2963

Dodon: Procuratura ar putea cere în curînd ridicarea imunității unor deputați

Evoluția anchetei în dosarul fraudei bancare a fost examinată la ședința de astăzi a Consiliului Suprem de Securitate, convocată de președintele Igor Dodon, notează Noi.md.

Demnitarul a anunțat că Procuratura ar putea solicita în timpul apropiat ridicarea imunității parlamentare a unor deputați, numele cărora figurează în cel de-al doilea raport Kroll.

„Procuratura Generală în caz dacă va deține suficiente informații pentru ridicarea imunități unor persoane, ar putea veni în timpul apropiat cu astfel de inițiative. Sînt mai multe cauze penale pe rol la această etapă", a declarat Dodon în urma ședinței CSS.

Șeful statului a mai anunțat că Procuratura Generală întreprinde acțiuni de blocare și de punere a sechestrului pe activele unor persoane care figurează în raportul Kroll.

În ceea ce privește apariția în presă a unor părți secrete din raportul Kroll 2, Dodon a menționat că această scurgere de informații este investigată. Banca Națională este în contact cu Procuratura și reprezentanții Kroll, a adăugat președintele.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , deputat , imunitatea

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
269 locuitori

Elizavetovca este un sat din cadrul comunei Zagarancea, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Ungheni și la 114 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 269 de oameni. Satul Elizavetovca a fost menționat documentar în anul 1911.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.