23 iulie 2019, 15:00 Realitatea moldovenească views 2003
Cînd sinistrații de la Otaci vor reveni acasă?
23 iulie 2019, 15:00 Realitatea moldovenească views 2003

Cînd sinistrații de la Otaci vor reveni acasă?

Premierul Maia Sandu spune că a fost stabilit cuantumul sprijinului pentru procurarea apartamentelor și în timpul apropiat Ministerul Economiei va face un anunț privind ajutorul pentru oamenii care au rămas fără locuințe.

Premierul a declarat că „astăzi sau mîine, Ministerul Economiei va face anunțul", transmite Protv.md.

„A fost stabilit cuantumul sprijinului pentru procurarea apartamentelor. A doua etapă era să se determine necesarul de sprijin pe care statul urmează să-l ofere ca acești oameni să poată să-și cumpere mobilă și alte lucruri de necesitate primară. A fost angajată o echipă de la Academia de Științe care trebuia să prezinte un calcul ce ar însemna acest sprijin suplimentar. Eu sper că vom primi calculele de la Academia de Științe și o să putem aproba hotărîrea de guvern care presupune și suma pentru procurarea locuinței, și suma suplimentară", a menționat prim-ministrul.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

Maia Sandu , Otaci

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1807
Populația:
4057 locuitori

Volintiri este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Volintiri este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Ștefan Vodă și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4057 de oameni. Satul Volintiri a fost menționat documentar în anul 1807.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.