01 august 2019, 11:20 Realitatea moldovenească views 3593
Platon: Usatîi lucra pentru Plahotniuc și-i presa pe socialiști (Video)
01 august 2019, 11:20 Realitatea moldovenească views 3593

Platon: Usatîi lucra pentru Plahotniuc și-i presa pe socialiști (Video)

„Democrații aveau scop să scadă din ratingul socialiştilor, iar Renato Usatîi avea un rol direct în acest sens".

Despre acest lucru a declarat, într-un interviu acordat unui canal privat de televiziune, Veaceslav Platon, care consideră că liderul Partidului Nostru a lucrat pentru fostul președinte al PDM împotriva PSRM.

- La momentul actual, există foarte multe dovezi a relaţiei directe dintre Renato Usatîi şi Vlad Plahotniuc. Există aceste 20 de minute de înregistrare cu consilierul lui Plahotniuc, Adrian Radu. Acolo totul este evident. Este clar că o persoană își oferă serviciile, a declarat Platon.

El a mai adăugat că a văzut cum, în februarie, curent, „Usatîi pur și simplu lucra pentru Plahotniuc și-i presa pe socialiști Usatîi".

- Vă mai amintiţi de chestia cu piloții? Ministerul Afacerilor Externe și Candu îi stigmatizau pe socialiști pe de o parte, iar tipul acesta (Renato Usatîi – nota red.) o făcea de pe cealaltă parte. Au lucrat la unison. Democrații aveau scop să scadă din ratingul socialiştilor, iar Renato Usatîi avea un rol direct în acest sens. Am mari suspiciuni că acestea au fost acțiuni coordonate între Plahotniuc și Usatîi ", a adăugat Platon.

Sursa: aif.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1901
Populația:
292 locuitori

Sărătenii Noi este un sat din cadrul comunei Ratuş, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 16 km de oraşul Teleneşti şi la 89 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 292 de oameni. Satul Sărătenii Noi a fost menționat documentar în anul 1901.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.