20 august 2019, 16:20 Realitatea moldovenească views 2275
Partidele politice și mass media, invitate să semneze Codul de conduită pentru alegeri (DOC)
20 august 2019, 16:20 Realitatea moldovenească views 2275

Partidele politice și mass media, invitate să semneze Codul de conduită pentru alegeri (DOC)

Comisia Electorală Centrală invită partidele, organizațiile social-politice, blocurile electorale, precum și instituţiile mass-media să semneze Codul de conduită privind desfăşurarea şi reflectarea campaniei electorale la alegerile locale generale și parlamentare noi din 20 octombrie curent.

Codul de conduită este o convenție încheiată între partide, organizațiile social-politice, blocurile electorale, precum și instituţiile mass-media privind modul de desfăşurare şi de reflectare a campaniei electorale, care exclude lezarea demnității şi imaginii concurenților electorali. Documentul va fi propus pentru semnare la 22 august curent, ora 13.00, în sala de ședințe a Comisiei Electorale Centrale (CEC). La eveniment vor participa și observatorii acreditați de către CEC pentru monitorizarea alegerilor din această toamnă.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

alegeri , partide , mass-media

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
4 locuitori

Voitovca este un sat din cadrul comunei Cuzmin din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Camenca și la 163 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 4 oameni. Satul Voitovca a fost înființat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.