23 august 2019, 14:20 Realitatea moldovenească views 3561
Percheziții la aeroport Chișinău
23 august 2019, 14:20 Realitatea moldovenească views 3561

Percheziții la aeroport Chișinău

SPIA și PG fac percheziții la aeroport.

Totul după ce astăzi, Igor Munteanu, Președintele Comisiei de anchetă pentru analiza modului de organizare și desfășurare a privatizării și concesionării proprietății publice (2013-2019), a prezentat o conferință de presă în care a cerut procurorilor să pună sechestru pe activele Avia Invest.

Potrivit ofițerului de presă al SPIA, Natalia Șeremet, în momentul de față se efectuează măsuri procesuale. Informația a fost confirmată și de ofițerul de presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru.

"Putem să confirmăm că Procuratura Chișinău efectuiază mai multe acțiuni de urmărire penale la Aeroportul Internațional Chișinău", a spus Maria Vieru pentru Noi.md.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1965
Populația:
514 locuitori

Socoleni este un sat din cadrul oraşului Anenii Noi, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Anenii Noi și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 514 locuitori. Satul Socoleni a fost înființat în anul 1965.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.