16 septembrie 2019, 17:30 Realitatea moldovenească views 3650
Un tango în trei sau 100 de zile ale coaliţiei “situative”
16 septembrie 2019, 17:30 Realitatea moldovenească views 3650

Un tango în trei sau 100 de zile ale coaliţiei “situative”

Astăzi, coaliţia PSRM-blocul ACUM, aflată la guvernare, împlineşte 100 de zile. Nu e cazul să ne aşteptăm la jubilări şi discursuri solemne ale celor trei lideri, căci ei nu prea au ce raporta.

În comunitatea experţilor se vorbeşte despre aceea că deocamdată unica reuşită reală a coaliţiei situative PSRM-PAS-Platforma DA este înlăturarea lui Vladimir Plahotniuc de la putere şi minimizarea influenţei lui asupra politicii moldoveneşti. Alte succese politice sau economice nu există, în pofida startului brusc. Şi dacă situaţia nu se va schimba, a spus unul dintre politologi, după alegerile locale socialiştii şi cei din blocul ACUM vor trebui să cugete: merită sau nu să mai activeze împreună?

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

coalitie , politica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1668
Populația:
171 locuitori

Zăicani este un sat din cadrul comunei Ratuş, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 11 km de oraşul Teleneşti şi la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 171 de oameni. Satul Zăicani a fost menționat documentar în anul 1668.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.