28 septembrie 2019, 15:45 Realitatea moldovenească views 4144
“Căpitanul Maia” sau Cum Moldova a fost ”scoasă din furtună”
28 septembrie 2019, 15:45 Realitatea moldovenească views 4144

“Căpitanul Maia” sau Cum Moldova a fost ”scoasă din furtună”

"Cel mai bun și mai onest guvern din istoria Moldovei" (definiția aparține premierului Maia Sandu) a împlinit 100 de zile

Și chiar dacă este evident că în această perioadă erau imposibile careva salturi (iată că și prim-ministrul a spus că principala reușită a echipei sale în perioada dată a fost reîntoarcerea libertății cetățenilor Moldovei, care acum "pot respira din plin pentru că au scăpat de presiunea politică"), comunitatea experților vorbește despre insolvența a cel puțin o treime din miniștrii guvernului Sandu.

Este nu numai opinia "criticilor de pe Facebook" (încă o definiție dată de primul ministru). Acum două săptămîni, președintele Igor Dodon a declarat că are un șir de întrebări pentru mai mulți membri ai cabinetului de miniștri."Nu voi da numele miniștrilor, dar văd că ei nu se isprăvesc", a spus șeful statului.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Maia Sandu , guvern

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
663 locuitori

Secăreni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Secăreni și Cornești. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 663 de oameni. Satul Secăreni a fost menționat documentar în anul 1420.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.