08 noiembrie 2019, 11:00 Realitatea moldovenească views 5107
Maia Sandu nu va mai fi acceptată în calitate de premier
08 noiembrie 2019, 11:00 Realitatea moldovenească views 5107

Maia Sandu nu va mai fi acceptată în calitate de premier

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon nu o va mai accepta pe Maia Sandu în calitate de prim-ministru, în cazul în care Guvernul va cădea luni sau marţi, scrie Noi.md cu referire la declarațiile făute de șeful statului în cadrul emisiunii "Puterea a patra" de la N4.

"PSRM va face coaliție doar cu Blocul ACUM, iar dacă cade guvernul, Maia Sandu nu va mai putea reveni în fotoliu de prim-ministru. Ce, ei nu au alţi oameni?", a spus Dodon.

De asemenea, Dodon a spus că în niciun caz nu-l va accepta pe Andrei Năstase în calitate de ministru al Afacerilor Interne. "Cred că poliţiştii bat acum din palme", a glumit Dodon.

Oficialul a mai adăugat că nu-l va accepta pe Năstase nici în calitate de procuror general, în cazul în care va fi propus pentru această funcţie.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , Maia Sandu , prim-ministru

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
638 locuitori

Cremenciug este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cremenciug, Valea, Sobari și Livezi. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Soroca și la 184 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 638 de oameni. Satul Cremenciug a fost menționat documentar în anul 1611.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.