15 decembrie 2019, 09:30 Realitatea moldovenească views 4012
Cetățenii pot verifica online toate impozitele și taxele pe care le au de achitat
15 decembrie 2019, 09:30 Realitatea moldovenească views 4012

Cetățenii pot verifica online toate impozitele și taxele pe care le au de achitat

Cetățenii pot verifica online ce fel de impozite și taxe au de achitat și care este valoarea acestora, accesând serviciul electronic pentru contribuabili lansat de către Serviciul Fiscal de Stat. Achitarea se poate face prin intermediul serviciului guvernamental de plăți electronice MPay, transmite IPN.

Serviciul poate fi accesat pe www.sfs.md și www.servicii.fisc.md la rubrica – „achitare on-line a impozitelor și taxelor administrate de către SFS". Se introduce IDNP-ului persoanei și se accesează butonul „Autorizare". Ulterior se selectează categoria impozitului sau taxei, unde apare indicată suma spre plată. După salvarea datelor, se poate face achitarea, accesând butonului „Achită". Dacă persoana nu are de plătit nimic, la sumă va apărea valoarea „zero".

Potrivit unui comunicat de presă al SFS, prin implementarea acestui serviciu va fi redus timpul la achitarea impozitelor și taxelor. La fel, va fi posibilă achitarea impozitelor și taxelor printr-o singură notă de plată.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

Serviciul Fiscal , impozit , taxa

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
432 locuitori

Halahora de Jos este un sat din cadrul comunei Halahora de Sus, raionul Briceni. Satul se află la o distanță de 15 km de orașul Briceni, 36 km de stația de cale ferată Ocnița, 223 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 432 de oameni. Satul Halahora de Jos a fost întemeiat în secolul al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.