19 februarie 2020, 12:30 Realitatea moldovenească views 2736
Un moldovean va alerga 1.000 de km în 12 ore pentru ca 4 copii să nu ajungă la orfelinat (Foto)
19 februarie 2020, 12:30 Realitatea moldovenească views 2736

Un moldovean va alerga 1.000 de km în 12 ore pentru ca 4 copii să nu ajungă la orfelinat (Foto)

Sportivul Iulian Bercu va alerga 1 000 de kilometri în 12 ore, pentru a salva de orfelinat patru copii cărora cancerul i-a lăsat fără mamă.

Actualmente, copiii se află la mătușa lor, care are în îngrijire șapte copii. Pentru a găzdui cei patru nepoți, femeia are nevoie de o cameră mobilată, cu o reparație cosmetică.

„sînt conștient că nu voi reuși de unul singur să alerg 1 000 de kilometri timp de o noapte, dar o vom putea face împreună, la fel cum și ajuta această familie, unitatea căreia depinde de doar 20 de mii de lei!", a menționat Bercu, transmite Noi.md cu referire la Ziarul Național.

Bercu va începe să alerge astăzi, 18 februarie, de la 19:30. Sportivul speră că va reuși să facă distanța de 1 000 km pînă mîine, 19 februarie, la ora 7:30.

„Voi alerga în jurul lacului de la Valea Morilor, în maioul Wings for Life World Run, în încercarea de a aduna acești kilometri și fonduri! Fiecărui prieten care va fi alături de mine o oră, două, 5km, 10 km sau mai mult îi voi face cadou unul din vre-o 60 de maiouri primite de la competițiile la care am alergat! Dacă mă pot susține în alergare prietenii din alte raioane sau țări, cu plăcere vă rămîn dator! Am demonstrat pînă acum că împreună putem schimba vieți, să o facem și acum!

Vom avea un punct de alimentare oferit de CCF/ HHC Moldova, Red Bull și Gourmet - Supermarket de Bon Ton", a adăugat Iulian Bercu.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
5519 locuitori

Abaclia este un sat și comună din raionul Basarabeasca. Abaclia este unicul sat din comuna cu același nume, situat la distanța de 5 km de orașul Basarabeasca și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populația satului constituia 5519 oameni. Satul Abaclia a fost menționat documentar în anul 1817.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.