16 martie 2020, 16:30 Realitatea moldovenească views 3968
Reacția fostului ministru al Educației Corneliu Popovici la remanierile din Guvern
16 martie 2020, 16:30 Realitatea moldovenească views 3968

Reacția fostului ministru al Educației Corneliu Popovici la remanierile din Guvern

Fostul ministru al Educației Corneliu Popovici spune să se aștepta că va pleca din funcție. Mai mult, el zice că acesta a fost un lucru firesc, în contextul în care socialiștii și democrații au semnat un acord de coaliție.

„Eu accept aceste remanieri, ele sînt firești pentru că s-a încheiat un acord politic între două fracțiuni parlamentare, s-a creat o alianță de guvernare. Repartajarea funcțiilor este un lucru firesc", a declarat fostul ministru pentru tv8.md.

Corneliu Popovici spune că a știut că urmează remanieri în Guvern și că era pregătit pentru aceasta. El a declarat că în cel mai scurt timp va fi numit într-o nouă funcție, dar a refuzat să ne spună despre ce este vorba.

Menționăm că, în urma acordului semnat astăzi între democrați și socialiști, secretarul de stat Igor Șarov va prelua portofoliul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

Corneliu Popovici , ministru , guvern

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1643
Populația:
920 locuitori

Floriţoaia Veche este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Floriţoaia Nouă, Grozasca și Floriţoaia Veche. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Ungheni și la 109 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 920 de oameni. Satul Floriţoaia Veche a fost menționat documentar în anul 1643.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.