27 martie 2020, 11:00 Realitatea moldovenească views 4893
Există careva pericole în cazul împrumuturilor online?
27 martie 2020, 11:00 Realitatea moldovenească views 4893

Există careva pericole în cazul împrumuturilor online?

Organizațiile non-bancare de împrumuturi rapide au apărut în Republica Moldova de câțiva ani. Împrumutul de bani poate fi efectuat în mai multe metode. Nu este deloc necesar să mergeți la biroul instituției financiare pentru a depune o cerere. Procesul poate fi extrem de ușor și rapid. Un credit md poate fi înregistrat online doar prin completarea unui formular. 

Puteți împrumuta bani în doar 15 minute. Totul de ce veți avea nevoie este buletinul de identitate sau pașaport. Cu astfel de documente, va fi posibil să luați în credit de la 200 până la 50000 de lei. Rata de dobândă va fi influențată de suma creditului și perioada de achitare.

Apropo, dacă veniți să împrumutați pentru a doua oară, unele din organizații promit că vor împrumuta suma necesară în timp de 5 minute. Dar în ce condiții și în ce procent solicitați acest împrumut, veți afla numai după semnarea contractului.

Înainte de semnare, nu sunt discutate detaliile contractului, deoarece uneori se ascund unele reguli ale împrumutului. La urma urmei, venitul real al acestor organizații de creditare rapidă depinde de penalitățile impuse în cazul neachitării la timp. Unele detalii sunt descrise cu cel mai mic font din contract. Deci, în caz de întârziere de cel puțin o zi, împrumutul dvs. de 7-9% se va transforma instantaneu în 100, iar uneori 200% din penalitate.

Unde puteți beneficia de un împrumut de bani fără riscuri?

În cazul când trebuie să solicitați un împrumut financiar, cel mai bine ar fi să vă adresați unei instituții de încredere și publicitate pozitivă.

Cu CreditPrime nu veți avea nicio problemă și istoricul bun de creditare este garantat. Puteți beneficia momentan de cea mai bună ofertă cu rata dobânzii de 0%.

Pentru a solicita credite în Chișinău este nevoie de o transparență completă în regulament. Instituția aceasta va face tot posibilul pentru a oferi toate detaliile și condițiile creditării.

Avantajele împrumuturilor rapide

- Rapid. Puteți obține câteva sute sau chiar mii de lei în doar 15-20 de minute.

- Doar un document. Pentru un împrumut mic instantaneu veți avea nevoie de buletinul de identitate.

- Fără gaj. Acum nu trebuie să lăsați în gaj lucruri prețioase sau obiecte de lux.

Dezavantajele împrumuturilor rapide

- S-ar putea să fiți obligat să plătiți taxe suplimentare înainte de a obține un împrumut.

- Dacă nu achitați împrumutul la timp, procentul dobânzii se va mări.

 

Cuvinte cheie:

credit , securitate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1459
Populația:
1884 locuitori

Hăsnăşenii Mari este un sat şi comună din raionul Drochia. Hăsnăşenii Mari este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Drochia și la 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1884 de oameni. Satul Hăsnăşenii Mari a fost menționat documentar în anul 1459.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.