21 mai 2020, 16:40 Realitatea moldovenească views 3578
Batrîncea îl acuză pe Reniță de contrabandă:
21 mai 2020, 16:40 Realitatea moldovenească views 3578

Batrîncea îl acuză pe Reniță de contrabandă: "Să explicați cît de bine s-au vîndut țigările în România"

Vlad Batrîncea va sesiza Procuratura Generală despre schemele de contrabandă, în care a fost implicat deputatul Iurie Reniță.

Reniță este persoana, pentru care Vlad Plahotniuc este Președinte. Anume așa se explică faptul că deputatul Iurie Reniță a ieșit cu mai multe atacuri la adresa lui Igor Dodon, atunci când Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, a anunțat că Plahotniuc este principalul beneficiar al furtului miliardului. Declarația a fost făcută de socialistul Vlad Batrîncea, în plenul Parlamentului.

„Prin cine a putut transmite Plahotniuc de peste ocean, această informație? Prin persoană de încredere”, spune Batrîncea.

Deputatul PSRM a explicat și legătură dintre fostul lider al PDM, Vlad Plahotniuc și Iurie Reniță.

“Domnule Reniță, mîine fiți atent la interpelarea pe care o fac la adresa Procuraturi Generale. Să explicați cît de bine s-au vîndut țigările Winston în România și cum dvs în poziția de ambasadorul lui Plahotniuc în România ați fost om de legătură la contrabandă”, a declarat Vlad Batrîncea.

Deputatul PSRM a mai precizat că atunci discursurile despre reputație reproșabilă pot fi ținute doar de oamenii cu reputație reproșabilă.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

contrabanda , politicieni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
1289 locuitori

Novosiolovca este un sat şi comună din raionul Taraclia. Novosiolovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Taraclia și la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1289 de oameni. Satul Novosiolovca a fost întemeiat în anul 1964.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.