02 iunie 2020, 16:30 Realitatea moldovenească views 4140
Un pachet plin cu murdării
02 iunie 2020, 16:30 Realitatea moldovenească views 4140

Un pachet plin cu murdării

Filmarea cu camera ascunsă cu „difuzarea" ulterioară în momentul oportun a devenit la noi un instrument al luptei politice. Orice campanie electorală – prezidenţială, parlamentară sau locală – devine tot mai puţin o luptă a ideilor, concepţiilor şi a propunerilor creative inedite.

Acestea tot mai mult se transformă în lupta dintre tehnologiile murdare, devăluirea unor materiale compromiţătoare, în timp ce toată creativitatea constă în găsirea unei forme mai rafinate a acestei dezvăluiri. Fără îndoială, pe măsură ce se apropie alegerile prezidenţiale, tot mai des ne vor fi „servite" tot felul de filmuleşe cu participarea politicienilor.

Iar atenţia publicului, de regulă, este îndreptată asupra „eroilor" involuntari ai acestor spoturi video sau audio, autorii şi comanditarii lor fiind lăsaţi în umbră. Puţină lume se întreabă: cine-s ei, aceşti autori şi comanditari? Şi cine sînt mai răi – cei filmaţi şi înregistraţi sau cei care îi filmează şi înregistrează? Şi cine este, în acest caz, diavol, și cine – o simplă persoană care a dat crezare acestui diavol?

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

camere video , politica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1446
Populația:
689 locuitori

Valea Rusului este un sat din cadrul comunei Pruteni, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Fălești și la 147 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 689 de oameni. Satul Valea Rusului a fost menționat documentar în anul 1446.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.