18 iulie 2020, 12:30 Realitatea moldovenească views 3480
Vocea poporului: Nu este cel mai bun moment pentru demisia Guvernului (Video)
18 iulie 2020, 12:30 Realitatea moldovenească views 3480

Vocea poporului: Nu este cel mai bun moment pentru demisia Guvernului (Video)

Demisia cabinetului de miniștri în circumstanțele actuale, cînd țara se confruntă cu o criză epidemiolgică, este inoportună, consideră oamenii.

Intervievați de Noi.md, locuitorii capitalei admit că opoziția are propria agendă și urmărește propriile interese prin moțiunea de cenzură. Totuși, căderea executivului nu este cea mai bună soluție.

Iată opiniile exprimate de trecători:

„Nu cred că la moment e bine. Opoziția ceva vrea să arate că poate să facă, dar la moment nu prea au lideri capabili”.

„Guvernul e bun și lucrează bine, dar nu trebuie de încurcat oamenilor să-și facă meseria. La noi nici nu a reușit bine cineva să intre în funcție, că toți strigă - jos, jos! Nu e normal, lăsați guvernul să lucreze”.

„Chiar dacă există anumite dubii față de acest Guvern, în stiuația dată ar trebui să aștepte un pic, cînd situația cu coronavirusul se va redresa și doar atunci să se vorbească despre anticipate, deși eu cred că, din cauza epidemiei, și alegerile prezidențiale nu e clar cum vor avea loc”, relatat un alt intervievat.

„Dacă așa s-a procedat, s-a ajuns la moțiune, înseamnă că există o explicație. Să-și asume responsabilitatea”.

Menționăm că Platforma DA și PAS au depus o moțiune de cenzură asupra activității Guvernului, argumentînd printre altele că acesta a gestionat prost criza epidemiologică și economică din țară, dar și a încălcat prevederile constituționale.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

demisie , guvern

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
1202 locuitori

Ciorna este un sat din cadrul oraşului Rezina, raionul Rezina. Satul Ciorna este situat pe malul drept al rîului Nistru, la gura afluentului Ciorna, la o distanță de 3 km de orașul Rezina și la 104 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1202 locuitori. Prima atestare documentară a satului Ciorna din ținutul Soroca datează din anul 1611.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.